22 Οκτωβρίου, 2020

Χειρότερα από ποτέ: Αριθμός λοιμώξεων ανά ημέρα, κοντά στις 300

Σχεδόν 300 νέα κρούσματα λοίμωξης με το νέο coronavirus έχουν επιβεβαιωθεί τις τελευταίες 24 ώρες. Οι πληροφορίες παρουσιάστηκαν από το Υπουργείο Υγείας, Εργασίας και Κοινωνικής Προστασίας. Σήμερα, έχουν καταγραφεί 296 νέα κρούσματα μόλυνσης cofid-19, εκ των οποίων 4 στην περιοχή της Υπερδνειστερίας. Στο ίδιο χρονικό πλαίσιο, πραγματοποιήθηκαν 1192 πρωτογενείς και 395 επαναλαμβανόμενες δοκιμές.
Έτσι, η ισορροπία των ανθρώπων που έχουν μολυνθεί με το νέο τύπο coronavirus έφθασε 10.321. Από τα 296 άτομα που επιβεβαιώθηκαν θετικά σήμερα, τέσσερα είναι γιατροί, 21 νοσηλευτές και έξι είναι βοηθητικό ιατρικό προσωπικό.

Την ίδια στιγμή, άλλοι τέσσερις άνθρωποι έχασαν τη μάχη τους με το COVID-19. Πρόκειται για μια 80χρονη γυναίκα από την περιοχή Ediret, η οποία εισήχθη στις 7 Ιουνίου στο Περιφερειακό Νοσοκομείο με χρόνια κολπική μαρμαρυγή.

Ένας 57χρονος άνδρας από την περιοχή Teleneşti πέθανε επίσης. Εισήχθη στο νοσοκομείο στις 8 Ιουνίου. Υπέφερε επίσης από ισχαιμική καρδιακή νόσο και καρδιοπνευμονική ανεπάρκεια.

Ένα άλλο θύμα είναι μια 71χρονη γυναίκα από την περιοχή Ντουντουσενίνι, η οποία εισήχθη στις 8 Ιουνίου στο Περιφερειακό Νοσοκομείο.

Και ένας 67χρονος από την περιοχή Orhei πέθανε από COVID-19. Εισήχθη στις 2 Ιουνίου στο Ρεπουμπλικανικό Κλινικό Νοσοκομείο. Επίσης υπέφερε από μικτή μυοκαρδιοπάθεια, υπέρταση και χρόνια καρδιακή ανεπάρκεια.

Και ο αριθμός των ατόμων που αντιμετωπίζονται αυξάνεται από μέρα σε μέρα. Συνολικά, 5.930 άνθρωποι θεραπεύτηκαν covid-19.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *